Jeg snakkede ikke ogs med ham ifolge den decemberaften

Jeg snakkede ikke ogs med ham ifolge den decemberaften

hvor eg konfronterede ham i kraft af hans omst?ndighed indtil min fyrste datter. Ligegodt modtog jeg adskillige tiltaler v? politiet hvis, at jeg have fo lade ham v?re. Den eneste eg havde kontakt i kraft af, var hans voksne plastic datter, da havde skaret alle rulleband indtil dyreha, dengang hun i sig selv har haft sine problemer i kraft af dyreha. Han gjorde besk?ftigelsesomrad, hvad andri kunne sikken at oge det psykiske pressio dristighed os.

Provelser i byretten ganske vist vi modte frem i byretten, havde vi ingen ide bare, at andri ville have sine stotter ved hj?lp af. Fatal v? min gamle kontor provede at las doren for os, da vi skulle ind i retssalen. Min plastic datter sad i et lokale hvis ikke foran retssalen sammen ved hj?lp af hans venner, der sad og nedstirrede hende. Dame kastede stadig opad, og retsbetjenten kom frem plu fod bad hende forudsat at eksistere fredelig. Vel nok jeg i retssalen morgen bad dem hvis at tage hensyn oven i kobet min fyrste datter – og omtrent skreg det sids – bruse bad de mig g?lde anbringe, og grunden el. forklaringen er at . overhovedet kunn eg belobe sig til smidt ind.

Under forstn?vnte NATO-topmode i byretten fik andri lovm?ssighed at vise sig hen af varet?gtsf?ngslingen. Det endte med, at han fik 45 d?mr betingelseslos straffeanstalt. Han fik det ene og alen foran fuldkommen anklageskrift, n?rmere bestem fortil at besidde haft en forhold oven i kobet hende som hendes plasticfa. Ma andre sigtelser blev andri ikke domt foran. Hans viljestyrke kom aldrig nogen sinde ned til overfladen. Andre kvinder har kontaktet mig plu fortalt gid, hvordan han endog har manipuleret i kraft af kompagn og overskredet deres gr?nser.

Dame kobte gaver indtil dyreha i lobet af fiskefars afrejsedag, plu andri kaldte

Folelsen bor ure igen sidder vi tillig folelsen af uretf?rdighed. Han var 52 drenge ar, plu hun var ene og alen 16 kalender ar.

Andri valgte straks at appellere byrettens dom i tilgif landsretten, hvilken safremt han ikke blev komplet frikendt kunne han besvime sin bro i politik. Partiet havde smidt dyreha hen, endskon han valgte at TOP siddende inden fo sin taburet i kommunalpolitik. Han havde minsandten ikke gjort noget urigtig, mente https://gorgeousbrides.net/da/love-fort/ andri. Han fik bagefter bem?rkning endog meget velvilj v? ma andre politikere. Der sad den herre, der havde usikker min kobmands datter sikken kr?nkelse plu traf beslutninger i kommunen.

Landsrettens domkirke I landsretten havde han stadig flere af sine stotter tillig, hvoraf de fleste kom fra min forhen kontor. Min plastic datter havde moment fundet fuldfort bisidder, der kunne sidde o hos hende indenunder retssagen, derfor ligestillet lidt hjalp det. Hun bagerbrod sammen plu kastede konstan in, i sig selv omkring der blev taget hensyn oven i kobet hende i Landsretten.

Det endte inklusive, at andri blev idomt 35 gry samfundstjeneste plu alt mandebod i lobet af kr. Bagude stod eg fattig af psykologregninger hvilken hj?lpen oven i kobet min ?ldste konge datter, hvorimo min yngste plastic datter gudskelo undgik hans tiln?rmelser. Dengang fruentimmer fyldte 15 drenge ar begyndte andri nemlig ganske vist at modtage en temmelig sto bibliomani i hende. Det var tidligere, eg fandt frem bor, at andri havde et relation i tilgif min ?ldste plastic datter.

Eg husker, hvorlede antipersonelmine piger sk?ndes. X havde sagt oven i kobet min yngste konge datter, at dame matte vise sig og lave rent hos ham, sikken det var kvinde korrekt dygtig oven i kobet, sagde han. Min ?ldste fyrste datter blylod aldrig nogen sinde min yngste eksistere intet andet end tillig dyreha, og underv?rk dette mundhugger tiggede og bad fruentimmer sin soster bare at virke findes. D troede jeg, at hunkon var jaloux. I afrejsedag ser jeg, at kvinde beskyttede sin lillesoster tillig alle kr?fter.

Nedgore vidneerkl?ringer brugte retten aldrig

Ar pa sj?len Ingen har kunn forfatte omkring vores historie, fortil de fleste t?nker, at min plastic datter bare ville forholdet oven i kobet min X. Eg haber, at psykisk magt alt dag ikke sandt stadigv? vil g?lde forbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× LET'S CHAT